بهترین و پربار ترین مطالب روز

بهترین و پربار ترین مطالب روز
 
همه جور مطلب هست فقط باید پیدا کنی


 

پنج نکته ساده که کاربران رایانه فراموش می کنند!

همگی ما کاربران رایانه هستیم و تا حدی با روندهای جاری آن آشنا هستیم اما گاهی خطاهایی ساده مرتکب می شویم که هزینه آنها اغلب بالا است. با هم برخی از این موارد را می بینیم.

1-انتقال فولدرهای شخصی به درایوی غیر از ویندوز

برخلاف لینوکس شما در موقع نصب ویندوز کلیه فولدرهای شخصی شامل Documents و Music ,…خود را به طور پیش فرض در درایو نصب ویندوز قرار داده اید که کار خطرناکی است! نصب مجدد ویندوز و یا فرمت کردن درایو مذکور معادل نابودی همه داده های شما است. پس بعد از اتمام نصب ویندوز اولین کاری که می کنید انتقال این فولدرها باشد. ویندوز هوشمند است و مثلا”وقتی شما فولدر مدارک خود را Cut می کنید و در درایوی دیگر Paste می کنید عملا”آدرس آن را در همه جا در متغیر اشاره گر مربوطه عوض می کند و چیزی به هم نخواهد ریخت. پس فراموش نکنید پس از نصب ویندوز حتما”این فولدرها را به درایوی دیگر منتقل کنید.

2-جوابهای سئوالات مربوط به ریست کردن رمز فراموش شده

در اغلب سایتها روند بازیابی رمز فراموش شده از طریق ایمیل شما است اما در مورد خود ایمیل داستان فرق دارد. اگر در سایتهای ایمیل مانند گوگل و یاهو عضو باشید می دانید که امکان تنظیم سئوالاتی برای پرسیدن در مواقعی که رمز خود را فراموش کرده اید را فراهم کرده اند. تاریخ تولدی که در آن سایتها اعلام کرده اید همچنین کدپستی یا Zip Code از جمله سئوالاتی هستند که در موقع ریست کردن رمز پرسیده خواهد شد پس الکی و بی تفاوت از کنار آنها رد نشوید زیرا یا ممکن است کسی به دلیل سادگی سئوالات بتواند به سادگی اکانت شما را ریست و تصاحب کند و یا اینکه در زمان لازم به دلیل فراموشی جوابها، خودتان هم نتوانید رمزتان را ریست کنید!

3-نکات ایمنی داده ها

اگر داده های شما مهم هستند و شما اکانت ویندوز خود را با رمز عبور محافطت می کنید باید بدانید که این کار کافی نیست! رمزگذاری روی بایوس برای پرسش هر باره رمز در روشن شدن دستگاه که User password نام دارد الزامی نیست اما باید برای ورود و تغییر تنظیمات بایوس رمز بگذارید که Supervisor Password نام دارد. این کار لازم است تا کسی نتواند ترتیب بوت شدن را عوض کند. مراقب باشید ترتیب بوت اولیه دستگاه شما از روی هارد دیسک باشد نه سایر روشها! اگر بوت اولیه از روی فلش دیسک و یا درایو نوری امکان پذیر باشد هر کسی بدون زحمت خاصی می تواند با یک سیستم عامل زنده نصب شده روی کول دیسک و یا دیسک نوری به راحتی بدون نیاز به رمز شما به همه داده هایتان دسترسی داشته باشد!

4-کلید رمزنگاری

اگر از رمزنگاری یا Encryption ویندوز بهره می گیرید حتما”از کلید اختصاصی یا Private Key آن پشتیبان بگیرید زیرا در غیر این صورت در ساخت اکانت دیگر روی همان ویندوز و یا نصب مجدد ویندوز هیچ کدام از آن داده ها بازیابی نخواهند شد و هیچ ابزاری هم برای این کار وجود ندارد. رمزنگاری روش خیلی ایمنی هست اما اگر دسته گلی آب بدهید در برابر حل مشکلات هیچ شانسی نخواهید داشت!

5-پشتیبان گیری

همیشه بدترین اتفاقات در بدترین زمان ممکن و برای ارزشمندترین داده ها رخ می دهد آن هم در زمانی که شما به شدت به آنها نیاز دارید و اصلا”هم آمادگی دیگری ندارید! پس سعی کنید گهگاه از داده های خود روی هارد اکسترنال و یا کول دیسک و یا سرویسهای وب مانند DropBox بک آپ بگیرید.


تبلیغات پیامکی

javahermarket

تبلیغات پیامکی

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ شنبه 5 آذر 1390برچسب:پنج,نکته,ساده,که,کاربران,رایانه,فراموش,می کنند, توسط reza

[ طراحی : قالب سبز ] [ Weblog Themes By : GreenSkin
Search Engine Submission - AddMe